RUEDA DE PRENSA OJODEPEZ PHOTO MEETING BARCELONA






















Descripción: http://www.fotolibreria.com/boletines/notas_prensa/prensa050908.jpg
Rueda de prensa / Roda de premsa


















OJODEPEZ PHOTO MEETING BARCELONA

Descripción: http://www.fotolibreria.com/boletines/notas_prensa/prensa050908.jpg
LUNES, 25 DE JUNIO DE 2012
Nos complace invitaros a la Rueda de Prensa de la segunda edición deOJODEPEZ PHOTO MEETING BARCELONA, que tendrá lugar el próximo jueves 28 de junio a las 10.00 h. en el Palau de la Virreina (La Rambla 99) de Barcelona.
Organizado por La Virreina Centre de la Imatge y La Fábrica, OJODEPEZ PHOTO MEETING BARCELONA es el punto de encuentro internacional de fotografía documental, que celebra su segunda edición los días 28, 29 y 30 de Junio en La Virreina Centre de la Imatge.
OJODEPEZ PHOTO MEETING BARCELONA  es un proyecto promovido por la revista OjodePez, editada por La Fábrica, que favorece el diálogo y el debate como base fundamental para el desarrollo de la fotografía documental. En esta su segunda edición el Meeting reunirá a un grupo de participantes formado íntegramente por mujeres, con el objetivo de subrayar la importancia de la mujer en la fotografía documental actual.
Durante los tres días del encuentro tendrán lugar visionados de porfolios de fotografía, conferencias profesionales, proyecciones de fotógrafos, conversaciones, encuentros profesionales y conferencias abiertas al público, donde los participantes y asistentes podrán compartir nuevas experiencias y debatir el estado actual de la fotografía documental en el mundo.
Fecha: Jueves 28 de Junio
Hora: 10.00h.
Lugar: Palau de la Virreina. La Rambla, 99. Barcelona.
Participantes:
Llucià Homs, Director de Promoción de los Sectores Culturales del Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) y Director de La Virreina Centre de la Imatge.
Alberto Anaut, Presidente y fundador de La Fábrica.
Frank Kalero, Director de OJODEPEZ PHOTO MEETING BARCELONA.
Mónica Allende, participante, editora de foto de The Sunday Times Magazine.
Patricia Mendoza, participante, ex-directora del Centro de la Imagen de Ciudad de México.
Rogamos confirmación de asistencia a las direcciones de correo cnovellas@lafabrica.com y premsaicub@bcn.cat o bien a los teléfonos 620 064 078 (Carles Novellas) o 93 316 10 69 (ICUB).
_____________________________________________________________
Ens complau convidar-vos a la Roda de Premsa d'OJODEPEZ PHOTO MEETING BARCELONA, que tindrà lloc aquest proper dijous 28 de juny al Palau de la Virreina (La Rambla nº 99) de Barcelona.
Organitzat per La La Virreina Centre de la Imatge i La Fábrica, OJODEPEZ PHOTO MEETING BARCELONA és el punt de trobada internacional de fotografia documental, que celebra la seva segona edició els dies 28, 29 i 30 de Juny a La Virreina Centre de la Imatge.
OJODEPEZ PHOTO MEETING BARCELONA es un projecte promogut per la revista OjodePez, editada per La Fábrica, que afavoreix el diàleg i el debat com a base fonamental per al desenvolupament de la fotografia documental. En aquesta, la seva segona edició, el Meeting reunirá a un grup de participants format íntegrament per dones, amb l'objectiu de subratllar la importància de la dona al món de fotografía documental actual.
Durant els tres dies de la trobada tindran lloc visionats de portafolis de fotografia, conferències professionals, projeccions de fotògrafs, converses, trobades professionals i conferències obertes al públic, on els participants i assistents podran compartir noves experiències i debatre l'estat actual de la fotografia documental al món.
Data: Dijous 28 de Juny.
Hora: 10.00h.
Lloc: Palau de la Virreina. La Rambla, 99. Barcelona.
Participants:
Llucià Homs, Director de Promoció dels Sectors Culturals de l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i Director de La Virreina Centre de la Imatge.
Alberto Anaut, President y fundador de La Fábrica.
Frank Kalero, Director d'OJODEPEZ PHOTO MEETING BARCELONA.
Mónica Allende, participant, editora de foto de The Sunday Times Magazine.
Patricia Mendoza, participant, ex-directora del Centro de la Imagen de Ciudad de México.
Preguem confirmació d'assistència a les adreces de correu cnovellas@lafabrica.com i premsaicub@bcn.cat o bé als telèfons 620 064 078 (Carles Novellas) o 93 316 10 69 (ICUB).

Comentarios